Post by bimizoceme on Mar 15, 2022 2:38:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday Finale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bullet Hell Monday Finale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سکه های بیشتری را کد می کند ▞▞▞
▞▞▞ Bullet Hell Monday Finale 2022 version ▞▞▞
تیرانداز خوب گلوله جهنم
STG فوق العاده با کنترل های محکم و گیم پلی اعتیادآور.
واقعاً خوب کار می کند، سطوح واقعاً مشکلات قابل بازی دارند
من کاملاً BHM را دوست داشتم و وقتی فهمیدم دنبالهای وجود دارد، مجذوب شدم. این بازی شگفت انگیز است. همه چیز BHM را در نظر بگیرید، مکانیک ها و پیشرفت های جدید را اضافه کنید و تجربه شگفت انگیزی به نام BHM:Finale خواهید داشت. اگر از طرفداران تیراندازان گلوله جهنم هستید، قطعاً این بازی را دوست خواهید داشت.
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulátory zwd
Bullet Hell Monday Finale Аркады gcc
این بازی باعث می شود که روزهای خوب گذشته را هنگام بازی در سبک دانماکو، 6/5 به یاد بیاورم.
عاشق این بازی! نمی توانم آن را متوقف کنم برای افرادی که چالش می خواهند عالی است
معرفی عالی ژانر گلوله جهنم برای مبتدی مثل خودم. زیبا، صاف، مشکل اما نه ساینده.
عاشق جهنم گلولهای هستید، برای بازیکنان جدید به تجربهای در فصل 3 نیاز دارید
من عاشق این بازی هستم و اولین بار است که گلوله جهنم بازی می کنم! موسیقی حماسی و بسیار مناسب با بازی است. امیدوارم این بازی همچنان آپدیت های بیشتری دریافت کند
بهترین بازی موبایل گلوله جهنمی که تا به حال بازی کرده ام. موسیقی متن فوق العاده است و تجربیات منحصر به فرد زیادی در بازی وجود دارد که در بازی های گلوله جهنمی دیگر ندیده ام. من این بازی را به افراد مبتلا به صرع توصیه نمی کنم، اما جدای از آن، این بازی عالی است.
مانند نسخه اصلی، فقط تصفیه شده تر و لذت بخش تر است.
Bullet Hell Monday Finale არკადული vek
فقط یک بازی سرگرم کننده برای کشتن زمان 👌🏻
گرافیک و صداگذاری عالی. من مکانیک جالب دو انگشت را دوست دارم. انجام گیم پلی "به اندازه" جالب است، اما برای رسیدن به جایی که می توانید در سطح کامل بازی کنید، زمان زیادی لازم است.
راستش این بازی های BHM خیلی عالی هستند. دیوانه گلوله جهنم واقعا!!! BPR...
شوت ام آپ واقعا خوب با موسیقی متن قاتل. تبلیغات اختیاری هستند، اما امتیاز AP را ارائه می دهند (برای ارتقاء سطح استفاده می شود). سنگ زنی برای انواع صنایع دستی غیر از Wide بسیار طولانی است و انگیزه خرج کردن پول را فراهم می کند، اما می تواند در نهایت از طریق بازی معمولی باز شود.
کمال برای کمک به تمرکز
بازی کردن بسیار عالی است، آفرین 👍
عالیه حتی بهتر از اولی
این یک شاهکار است، از ماسایوکی ایتو برای ایجاد BHM متشکرم.
آیا می توانید پشتیبانی ماوس را برای کنترل ها اضافه کنید، واقعاً مفید خواهد بود
تجربه ای عالی از اولین بازی گلوله جهنم دوشنبه. همه چیز بسیار سریع تر و شدیدتر است و موسیقی متن فیلم هنوز شگفت انگیز است
فقط گلوله جهنم (دانماکو) که من از آن لذت می برم، تبلیغات دارد، اما من را اذیت نکنید، پیشرفت خوبی به عنوان اولین گلوله جهنم دوشنبه.
موسیقی و گرافیک بسیار خوب
تجربه ای عالی از سری BHM
چیزی شبیه به یک بازی مهاجمان فضایی با اشکال انتزاعی رنگارنگ برای دشمنان...
چرا از گیم پد/کنترلر برای بازی های شما پشتیبانی نمی شود؟ من دوست دارم این را روی رایانه لوحی خود با کنترلر بازی کنم اما هیچ یک از بازی های شما از گیم پد پشتیبانی نمی کند. چرا این هست؟ من می توانم Play Store را با My Gamepad به طور پیش فرض کنترل کنم، اما نه یک بازی که از آن دانلود شده است. این فقط عجیب است می دانید؟
گرافیک بسیار بهتر از نسخه اصلی
بازی عالی، اما خیلی آسان است. اگر در ژاپن نیستید و نمی خواهید دزدی دریایی آن را انجام دهید، این یک جایگزین عالی برای Touhou است. اما باز هم به سختی، بیشتر آن را با 1 یا 2 کشته در مجموع طی کردم. موسیقی چیزی است که آن را تا 4 ستاره افزایش می دهد.
یک بازی واقعاً خوب که من را ناامید کرد و باعث شد صفحه ام را ترک کنم 👍
تکامل عالی این سریال
بازی خوب است اما در حالت فست فوروارد روی پیکسل 6 اجرا می شود و غیر قابل پخش است.
این بازی یکی از بهترین بازی هایی است که من بازی می کنم
وای! سریال BHM چه دستاورد عظیمی است!!! دانستن اینکه تمام جنبههای این بازیها به طور کامل توسط یک نفر ساخته شدهاند، شگفتانگیز است. برای پیدا کردن یک بازی موبایلی که به این زیبایی، طراحی خوب، یا دارای چنین کنترلهای محکمی باشد، مشکل خواهید داشت. با این حال، من یک بخش مهم از بازخورد انتقادی برای توسعه دهنده دارم. یک مشکل بزرگ من با BHM موسیقی است. می دانم که اورجینال است و زحمت زیادی کشیده است، اما سبک من نیست. باید آن را بی صدا کرد.
در نهایت این بازی را بعد از بازی اول یک سال پیش امتحان کردم. به نظر می رسد چیزهای زیادی از بازی اصلی بازیافت شده است. رئیس ها و منوها خیلی آشنا بودند. محتوای جدید تا جایی که من می دانم توانایی های ویژه ای هستند که اساساً بمب های جایگزین هستند که از کنتور شارژی خودشان خارج می شوند. همچنین یک نوع پرتابه جدید نیز وجود دارد که یک لیزر هیتاسکن بزرگ با جعبه ضربهای به سختی مشخص است. من نمیدانم این لیزرها واقعاً چقدر پهن هستند در حالی که گلولهها طرح کلی خوبی دارند.
همانطور که من انتظار دارم بازی فوق العاده ای است و تمام نسخه های دیگر را نیز دارم. اما متأسفانه، هیچ چیز اضافی وجود ندارد (فکر میکنم) بنابراین من فقط میتوانم APها را از انبوهی از دشمنان و گلولههای بیپایان بدون حوصله مزاحم کنم و بنابراین میتوانم ارتقاهای دیگر را بدون نیاز به پخش مجدد هر سطح و غیره انجام دهم. 5 ستاره