Post by bimizoceme on Mar 15, 2022 2:44:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Card Maker for PKM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Card Maker for PKM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz altın hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Card Maker for PKM 2022 version ▞▞▞
Card Maker for PKM Comics rot
Harika bir deneyimdi, kart yapmayı seviyorum ama GX kart yapma seçeneğini kaldırman hoşuma gitmedi.
*Eskiden iyiydi, ama şimdi.....* Bu uygulamaya eskiden sahiptim ve parçalara ayırmayı çok seviyordum! Harika bir uygulamaydı, ancak diğer oyunlara yer açmak için yer açmam gerekiyordu. 5-6 ay sonra bu uygulamayı tekrar indirmek istiyorum, tekrar indirdim ve açmaya gittim..... Şimdi sorun şu anda oluyor: Uygulama çökmeden açılmıyor! Açmak için her tıkladığımda otomatik olarak "Maalesef Card Maker for PKM durdu" diyor. Veya bu satırlar boyunca bir şey ve uygulamayı kapatır. Lütfen düzelt!Tamam ne olduğunu öğrendim yeterli yerim yok ama bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim çünkü bence çok eğlenceli ama 3 yıldız vermemin sebebi premium alsanız bile sürekli reklamların olması (bu sadece bir yıl önce oynadığım için fikrim) bu yüzden reklam almak istemiyorsanız bu oyunu oynamanızı tavsiye etmiyorum
Bu oyun beni mutlu ediyor ve eğlenceli. Ama 5 yıldız üzerinden 4 yıldız veriyorum çünkü kurtardığınızı kontrol edememenizin pek hoş olmadığını düşünüyorum. Ama senin kameranda
Açıldıktan hemen sonra çöküyor.
çalışmıyor. HP'ye veya becerilere veya herhangi bir görüntüye adnus veremiyorum. HP'ye dokunursam, doldurmam gereken bir alan veya doldurulacak klavye olmadan girmemi söylüyor. Aynı şey beceriler için de geçerli. Bir resmi değiştirip galeriyi seçtiğimde hiçbir şey olmuyor. Kelimenin tam anlamıyla değiştirebileceğim tek şey isim ve sahne
Premium satın almadıkça mega yapmama bile izin vermemesi kötü.
Gerçekten temiz onu pokemon yapmama gerek yok anime gibi her türlü kartı yaptım MEGA GX GX STAGE 1 GX STAGE 2 için para ödemeye can atsanız da bu uygulama gerçekten harika
Bu oyun bir$$ berbat, ne zaman bir şey yapsan çalışmıyor bile
Premium aldım ama premium özelliği kullanmaya gittiğimde premium almam gerektiğini söylüyor ama yine premiuma gitsem bile zaten premium sahibiyim diyor. Yani sadece premium özellikler çalışmıyor.
Uygulamayı başlatmadan önce 1 yıldız alabilmesi için puan verir miyim diye sordu resimlerimi paylaşmama izin vermiyor
Bu kart yapımcısı beni hapşırttı ve Mikropları yaydı.
Bu uygulama çok eğlenceli ve yaratıcı!
İstediğin kartı yapmak çok eğlenceli.İlk kart setimi 20 dakikadan kısa sürede yaptım.
Beğendim ama kutudaki pokemonları çizebileceğimiz bir özellik olsa ve eski pokemon kartlarını yeniden tasarlayabileceğimiz bir özellik olsa daha iyi olurdu.
okey aber içi kann nicht das hinbringen
Lütfen Ex aşama 1, Ex aşama 2 ve eğitmen kartlarını ekleyin. GX kartları için teşekkürler.
Korkunç Sadece bir isim yazmama izin verecek ve hepsi bu 😡😡😡
Bunu seviyorum çünkü pokemon kartları yapabilirsin, sonra yazdırabilirsin ama lütfen çift tip ve gx kartları ve mega ekleyebilir misin?
yalan
Güzel
Oldukça iyi, ancak Samsung Chromebook'ta yönü değiştirirseniz kartın sıfırlanması gibi bazı hatalar var. Lütfen bunu düzeltmeye çalışın.
Nick Zabava bqc
Eskiden 5 yıldızdı, şimdi görüntüleri ayarlayamıyorum, bu yüzden işe yaramaz
eğlenceli değil indirme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Harika, kendi kartlarımı yapabilirim
çalışmıyor
İyi ve değişken eğlenceli ve indirmesi zaman alsa da gerçekten sevimli şeyler yapabilirsiniz.
Vay. Bu oyun harika, hiçbir şeyin daha iyi olabileceğini düşünmüyorum. Oh bekle, kendi resimlerini karta koyabilirsin ve daha da iyisi! Karta kendi saldırınızı koymanın bir yolu var. 5 üzerinden 5
çok güzel çok severek kullanıyorumçünkü harika bir kart üreticisi ama onu bilgisayarlarımıza ve chromebook'larımıza kaydetmenin bir yolunu bulamıyoruz
bebek balpasarrrrr
Supporter, Stadium, Item ve Energy kartları gibi Trainer kartlarının olmaması oldukça hayal kırıklığı yarattı. Umarım bu inceleme hepinizin gelişmenize yardımcı olur.
Bu, kendi kartınızı yapabileceğiniz en iyi şey ve sonra kendi galerinize kaydedin ve sonra yazdırın ve kendi kartınız gibi olacağız, kesinlikle kendi Pokemon kartınızı yapabilirsiniz, o kadar da havalı değil😀😀😀 😀😀😀😀😀😀😀😀=)
Fena değil, ama HP'ye girmek ve diğer şeyler benim için işe yaramaz. Hiç. Bir süredir çabalıyorum. Lütfen bunu düzeltin. teşekkürler
Bir hayal kırıklığı olan cihazım için çalışmıyor.